Nasza strona wykorzystuje pliki cookies tylko i wyłącznie w celu zapewnienia prawidłowego działania oprogramowania sklepu, oraz w celu zapewnienia jego pełnej funkcjonalności. Możesz zmienić ustawienia plików cookies w swojej przeglądarce

. AKCEPTUJĘdone
Zadzwoń do nas: 609639100, email: sklep@kawagregorio.pl
Zaloguj się

Palarnia kawy Gregorio
0 sztuk(i) Koszyk

Koszyk

Twój koszyk jest pusty
  • Produkty

    Kawa świeżo palona

    Czekolady

    Akcesoria do kawy

    Herbaty owocowe

    Bony prezentowe

    Delikatesy

    Zestawy kawowe

  • Wysyłka
  • Moje konto
  • Blog / porady
  • Kawa do biura i kawiarni
  • Produkty

    Kawa świeżo palona

    Czekolady

    Akcesoria do kawy

    Herbaty owocowe

    Bony prezentowe

    Delikatesy

    Zestawy kawowe

  • Wysyłka
  • Moje konto
  • Blog / porady
  • Kawa do biura i kawiarni
  1. Strona główna
  2. Informacje

Categories

  • Ciekawostki kawowe
  • Testy, nowości, opinie
  • Różności
  • Informacje o pochodzeniu kaw

Tags

kawa etiopia kawa yirgacheffe kawa sidamo kawa guji kawa specialty kawa świeżopalona kawa premium kawa arabika arabika etiopia kawa\ obrózka ziaren kawy obróbka miodowa obróbka honey obróbka naturalna obróbka nowoczesna sleeping bag mountain dry obróbka kawy metody obróbki kawy kawa obróbka naturalna obróbka honey obróbka fermentowana wet-hulled obróbka tradycyjna ziaren kawy kawa regiony pochodzenie Kenia Kolumbia kawa specialty kawa premium kawa standard kawy swiata kawa robusta informacje poradnik kawowy świeża kawa kawa świeżo palona mielenie kawy stopnie palenia jak mielić kawe palenie jasne palenie średnie palenie mocne

Recent Articles

  • Kawy z Etiopii
    Kawy z Etiopii
    13/05/2025
  • nowoczesne metody obróbki ziaren kawy
    nowoczesne metody obróbki ziaren kawy
    4/05/2025

Kawy z Etiopii

13/05/2025
Kolebką produkcji i uprawy kawy jest Etiopia

Read more

nowoczesne metody obróbki ziaren kawy

4/05/2025
Opisujemy nowoczesne metody obróbki ziaren kawy, z którymi możecie się spotkać w naszej palarni

Read more

tradycyjna obróbka ziaren kawy

23/04/2025
W artykule tym opisujemy tradycyjne metody obróbki ziaren kawy

Read more

  • 1
  • 2
  • 3
Producenci
Palarnia kawy Gregorio
Czekolady Beskid
Czekolady Pelczar
Kawon - herbaty

Newsletter

Bądź dobrze poinformowany i zapisz się. Otrzymasz ważne informacje dotyczące naszej strony, informacje o promocjach, konkursach, nowościach. Otrzymasz też dodatkowy bonus na adres email :) (dostępny dla zarejestrowanych klientów). Możesz zrezygnować w każdej chwili.

Numer rachunku bankowego:  88105015621000009202858156 Bank ING 

Nasza palarnia

Nasza palarnia  
  • Regulamin
  • Wysyłka i odbiór
  • O nas
  • Program punktowy
  • Dlaczego kawa świeżo palona?
  • Stopnie zmielenia i palenia

Twoje konto

Twoje konto  
  • Dane osobowe
  • Zamówienia
  • Moje pokwitowania - korekty płatności
  • Adresy
  • Kupony

Informacja o sklepie

Palarnia kawy Gregorio
Glinik Charzewski 215
38-103 Glinik Charzewski
Polska
Zadzwoń do nas: 609639100, email: sklep@kawagregorio.pl
Napisz do nas: sklep@kawagregorio.pl
Informacja o sklepie
  • Przelewy24
Dodaj do listy życzeń
add_circle_outline Stwórz nową listę
((modalTitle))

((confirmMessage))

((title))
Zaloguj się

Musisz być zalogowany by zapisać produkty na swojej liście życzeń.

((loginText))

© 2022 - Palarnia kawy Gregorio