Strona wykorzystuje pliki cookies, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. Palarnia kawy Gregorio nie przetwarza plików cookies. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

!!!!!
!!!!!
Szanowni Państwo
Niestety z powodu drastycznej podwyżki ceny przez INPOST - musimy zrezygnowac z opcji pozostawiania przesyłek w paczkomacie RZE02N - aktualna cena tej usługi to 13,40 zł - tj znacznie drożej niż nadanie i dobiór przesyłki w dowolnym paczkomacie INPOSTU. Na ten moment możemy zaoferować odbiór osobisty na Przemysłowej. Będziemy szukać możliwości, aby ponownie dostarczać Państwu przesyłki do Rzeszowa w atrakcyjnych cenach. Jeśli mają Państwo jakieś sugestie - zapraszamy do kontaktu na nasz adres email

UWAGA !!!!!

W dniach 22 - 24 sierpnia sklep i palarnia będą nieczynne. Zamówienia złożone w tym czasie będziemy realizować od 26 sierpnia.
Przepraszamy bardzo.
Jednocześnie zapraszamy na nasze stoisko w trakcie Jarmarku i Festiwalu Muzyki Dawnej w Jarosławiu w dniach 22-24 sierpnia. :)

NOWOSCI !!!!
Już dotarły, pierwsze palenia za nami, wkrótce więcej informacji

Nowość !!! HONDURAS COPAN CAFESCOR ORGANIC

Nowość !!! BRELOCZEK Z ZIARENKIEM KAWY
RĘCZNIE WYKONANY

NOWOŚĆ !!! SUMATRA ACEH MEKAR ORGANIC. OD 24 kwietnia będziemy ją wypalać również jasno !!!!!

previous arrow
next arrow
Slider
mieszanka - Poranek nad Wisłokiem - espresso

mieszanka - Poranek nad Wisłokiem - espresso

21.50 zł
Waga kawy:

Mielona / W ziarnach:

   Espresso "Poranek nad Wisłokiem"

 

65% arabika, 35% robusta - mieszanka.

 

Autorska mieszanka palarni Gregorio, zawierająca arabiki z Brazlii oraz wysp oceanii. Wzmocniona dodatkiem dobrej jakości robusty indyjskiej, która zwiększa zawartość kofeiny oraz dodaje wyrazistości. Mieszanka daje słodki napar pozbawiony kwasowości o intensywnym smaku z wyraźnymi nutami orzechowymi a także gorzkiej czekolady, winnymi i ziemistymi.

Dobrze sprawdza się parzona zarówno tradycyjnie jak i w ekspresie ciśnieniowym z dodatkiem mleka (bardzo dobra jako pobudzająca poranna kawa dodająca enegii), oraz dla wielbicieli mocniejszych smaków w espresso.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentarz
  • Brak komentarzy