Kupując ten produkt możesz zebrać (w zależności od opcji) do
26
punktów lojalnościowych
.
Twój koszyk będzie zawierał
26
punktów
Punkty możesz wymienić na kod rabatowy
1,00 zł
.
Czekolada rzemieślnicza produkowana od ziarna do tabliczki (bean to bar) z wysokiej jakości ziaren kakaowca pochodzących z Meksyku i cukru trzcinowego nierafinowanego. Konszowana min. 72 godzin.
Składniki: ziarno kakaowca 70%, cukier trzcinowy nierafinowany 30%
Rafinowana i konszowana min. 48 godzin
Waga: 60 g
| Czekolada Nikaragua Amaya 70% gorzka | |
|---|---|
| Rodzaj czekolady: | ciemna<90% |
| Typ ziarna: | Nikaragua |
| Procent kakao: | 70% |
| Skład: | ziarno kakaowca (Nikaragua) min. 70%, cukier trzcinowy nierafinowany |
| Długość konszowania: | 72h |
| Waga: | 60 g |