Strona wykorzystuje pliki cookies, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. Palarnia kawy Gregorio nie przetwarza plików cookies. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Czekolada biała z miodem, śliwką i wanilią

 

Czekolada biała z miodem, śliwką i wanilią

 

Świetne i zaskakujące połączenie aromatycznej czekolady miodowej, z naszą polską śliwką zatopioną w wyjątkowo mleczno-kremowej białej czekoladzie, całość została wzbogacona wanilią Bourbon z Madagaskaru.

Czekolady zawierają owoce liofilizowane - które zachowują wyjątkowe właściwości smakowe (smak jak zwykłe owoce)

Powstała w pracowni M. Pelczar Chocolatier - Mistrz Polski Cukierników - ręczna produkcja 

Waga netto 85g.